Простий рецепт трубочок з ніжними вершками.
Інгредієнти
цукор – 1/4 ф. | |
незбиране яйце – 1 шт. | |
м’якою борошна – 1/4 ф. | |
вершки – 1/2 склянки |
Пропоную рецепт приготування швидких трубочок. тісто запікається, потім обертається навколо моркви і фарширується будь-якою начинкою, в даному випадком вершками.
Покроковий рецепт
Всипати в каструльку 1/4 ф. цукру, додати 1 ціле яйце, змішати, влити 1 стіл. ложку вершків, всипати 1/4 ф. м’якою борошна, добре розмішати.
Влити 1/3 стак. вершків на все повинно піти вершків 1/2 склянки, для смаку додати кориці або ванілі, все розмішати.
Лист змастити побільше холодним маслом і розлютитися крупицями борошном.
Тонко намазати тісто на лист (в товщину паперу) і поставити в піч. Коли трохи затягнеться, надрізати квадратиками і поставити зарумянить.
Знімати з листа і швидко згортати у вигляді кориці. Інший фасон трубочок робиться так: на лист ложечкою розкласти маленькі купки на три пальці відстані одна від інший, розмазати тонко і поставити геть.
Коли зарум’яняться швидко згортати на заточеною сирої моркви, нафарширувати збитими вершками.