Цей тортик ще називають сыроедчиским, так як він не передбачає випічки. Робиться дуже просто, а виходить смачно і корисно. Люблять і дорослі, і діти.
Покроковий рецепт
Зробимо основу торта. Для цього змішаємо волоські горіхи з фініками і проб’ємо їх у блендері до стану крихти.
Отриману суміш утрамбуємо на тарілці. Зручніше це робити з допомогою бортів від рознімної форми.
Далі додаємо в чашу блендера половину замочених кешью і полуниці ( можна свіжу або заморожену) і пробиваємо до утворення густої кремоподібної пасти без грудочок.
Одержаний полуничний крем розподіляємо на нашій основі і ставимо в морозильник.
2 частина кешью збиваємо в блендері зі свіжим манго. Отриману масу викладаємо на вже застиглий попередній шар. Прикрашаємо горіхами і знову відправляємо в морозилку.
Через 2-3 години торт потрібно прибрати з морозильної камери просто в холодильник. Там він стане комфортною температури і його можна буде їсти.
Приємного апетиту!