Святковий салат з курячої грудки (або курячого філе) з яблуком і селерою готується просто. Якщо такий салат подати в коктейльних вазочках, то буде виглядати дуже ошатно.
Покроковий рецепт
Яблуко почистити і корінь селери, потім ці компоненти нарізати тоненькою соломкою. Відварене куряче філе нарізати невеликими шматочками. Після чого у підготовлену сковороду насипати очищені мигдальні горіхи (або волоські) і без олії обсмажувати декілька хвилин при постійному помішуванні.
Остудити обсмажені мигдальні (волоські) горішки, потім подрібнити їх самим зручним способом, підготувати невеликі порційні салатниці або десертні тарілочки (вази). Викласти у них рівними порціями подрібнені компоненти. Салат заправити оливковою олією і присипати свіжомеленим перцем. Зверху посипати рубаними горішками. Подавати до столу.