Насамперед необхідно почистити овочі
Наступною справою потрібно очистити сердечка від судин і плівок, кожне з сердечок порізати на три колечка.
Промити колечка в проточній воді, тим самим позбавивши їх від запеченої крові. Це дозволить зменшити кількість піни при варінні – бульйон вийде прозорим і золотистим.
Залити сердечка холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і зняти піну. Варити на середньому вогні протягом 15 хвилин.
Поки сердечка варяться, на розпеченому рослинному маслі обсмажити до золотистого кольору цибулю, нарізану чвертькільцями, додати до цибулі моркву і смажити 5-7 хвилин.
Через 15 хвилин після закипання бульйону додати до нього картоплю, нарізану кубиками, посолити і продовжувати варити на середньому вогні протягом 10 хвилин. Через 10 хвилин необхідно додати обсмажені овочі, перець, локшину і зелень. Довести до кипіння і варити на невеликому вогні ще 5 хвилин.
Смачний і ароматний суп готовий! Подавайте до столу з білим хлібом або сухариками, прикрасивши половинками яйця.