Легкий суп з курячими сердечками

Легкий суп з курячими сердечками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У будь-якої господині бувають дні, коли готувати складні страви немає часу або бажання. В такі моменти справжньою паличкою-виручалочкою в нашій родині стає суп з локшиною на основі курячих сердечок: недорого, швидко і завжди дивовижно смачно!
Крім ніжного смаку курячі сердечка мають масу інших приємних властивостей. Серце – продукт м’язовий і відрізняється високим вмістом білка, який легко засвоюється завдяки великій кількості лізину. А ось вуглеводів в курячих сердечках дуже мало. Крім усього іншого, даний продукт містить мінеральні речовини та цінні амінокислоти.
Легкий, але ситний суп з курячих сердечок дуже корисний для людей, які виконують важкі фізичні роботи і спортсменам, вагітним жінкам та маленьким дітям, пацієнтам після хірургічних втручань і важкого лікування.

Покроковий рецепт