З печериць, овочів і яєць можна приготувати легкий, низькокалорійний і поживний суп, який підійде для весняного меню.
Інгредієнти:
– рубаний лук зелений (24 м);
– плавлений сир (170 г);
– свіжий рубаний кріп (24 м);
– кухонна сіль ароматизована (за смаком);
– молода картопля (шість штук);
– свіжі шампіньйони (вісім штук);
– довгозерний рис (28 г);
– варені яйця курячі добірні (п’ять штук).
Процес приготування:
Почистити промитий молода картопля, потім нарізати його тонкими брусками, далі поставити на вогонь товстостінну каструлю, наповнену до половини питною водою. Викласти в каструлю нарізану картоплю, варити його дванадцять хвилин, в цей же час необхідно промити і нарізати скибочками свіжі шампіньйони.
Що стосується плавленого сиру, то його рекомендується попередньо підморозити в морозильній камері, потім нарізати маленькими шматочками, відправити разом з печерицями в каструлю.
При частому помішуванні варити весняний суп протягом десяти хвилин на тому ж самому вогні, потім додати промитий рис, насипати за смаком ароматизовану сіль.
Почистити і дуже дрібно порубати варені курячі яйця, відправити їх у каструлю з рубаним зеленим луком і свіжим кропом, потім перемішати, продовжити процес варіння ще дві хвилини, після цього подавати приготований весняний суп з маленькими пшеничними сухариками.