Лимонне печиво на Великдень у вигляді курчат

Лимонне печиво на Великдень у вигляді курчат – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ці частування так само весело готувати, як і є! Не обов’язково робити їх тільки на великдень. Приготувати ці страви можна в будь-який час року!

Інгредієнти

печиво – використовувати будь-який рецепт печива
сік лимона – за смаком
жовтий харчовий барвник – кількість очей
міні шоколадні чіпси – для очей
апельсинової глазурі – невелика кількість

Як приготувати Лимонне печиво на Великдень у вигляді курчат

Якщо на Великдень ви хочете мати святковий настрій, приготуйте смачне печиво у вигляді курчат. Вони прекрасно підійдуть в подарунок, якщо ви йдете в гості!

Покроковий рецепт

1. Приготуйте печиво так, як хочете (можна використовувати будь улюблений рецепт). Додайте трохи соку лимона. В залежності від кількості лимонного соку, збільште кількість цукру в тісті.

2. Додайте кілька крапель жовтого харчового барвника, якщо хочете, щоб колір печива був яскравіше, адже курчатка повинні бути жовті.

3. Для кожного курчати необхідно по дві кульки тіста. Переконайтеся, що одна куля трохи більше іншого.

4. Помістіть на злегка змащений маслом деко, щоб менший кулька стосувався більшого кульки.

5. Поставте в духовку і запікайте.

6. Зніміть з вогню, і поки ще тепле печиво, зробіть очі. Втисніть в маленьке печиво дві міні шоколадні чіпси на рівні очей.

7. Як тільки печиво повністю охолоне, зробіть ніс і лапки за допомогою помаранчевій глазурі.