Лимонні панкейкі (млинці) з рікоттою

Лимонні панкейкі (млинці) з рікоттою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У мисці змішати сипучі продукти: борошно, цукор, розпушувач і сіль. Відкласти поки бік.

В окремій мисці збити за допомогою міксера рікотту з молоком.

Потім відокремити курячий білок від жовтка (білок відкласти). До молочно-сирної суміші додати яєчні жовтки, все добре збити.

Тепер потрібно зняти з лимона цедру, скориставшись дрібної теркою і віджати сік лимона.

Щоб панкейкі вийшли пишними ми скористаємося наступною хитрістю. Необхідно збити білки з дрібкою солі в міцну піну. Процес займе хвилин 5-8. Потім білкову масу перекласти в жовтково-молочну суміш (раніше приготовлену).

Так як білки можуть впасти, перемішуємо все акуратно і не поспішаючи, за допомогою ложки.

Дійшла черга сухих інгредієнтів. Додаємо їх частинами і так само акуратно вимішуємо тісто для панкейків.

Випікаємо панкейкі. Сковороду змастити вершковим маслом, і, викладаючи ложкою тісто, з обох сторін обсмажуємо панкейкі до золотистої скоринки.