Швидкий спосіб приготувати ситне і смачне блюдо. Достатньо мати фарш і тісто.
Інгредієнти
Курячий фарш – 500 гр | |
Тісто для пельменів – 300 гр | |
Перець болгарський – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Рослинна олія – 3 ст. л | |
Спеції – за смаком | |
Яйце – 1 шт |
Відкрила для себе простий і нові рецепт пельменів. Вони готуються дуже швидко і мають трохи інший смак, за рахунок засмажки. Не треба довго стояти їх ліпити або використовувати форму. Більше того, вони виглядають набагато ефектніше, в порівнянні із звичайним варіантом страви. Якщо ж хтось хоче відчути звичайний смак пельменів, тоді їх потрібно буде тільки відварити.
Покроковий рецепт
У фарш додаю яйце і все добре перемішую. Готовий фарш викладаю на розкатаний лист пельменного тесту. Воно у мене завжди є в холодильнику, тому для цього рецепта я його не готувала. (Зазвичай в нього додаю 1 яйце, склянка води, сіль і борошно.)
Скачую тісто і фарш в ковбаску. Оскільки у фарші є яйце, рулет не розпадається і фарш добре скріплює його.
Гострим ножем розрізаю ковбаску на шматочки довжиною 3-4 див.
Один край кожного шматочка закріплюю, завдяки чому “пельмені” стають схожими на трояндочки. Але це робити не обов’язково.
У сковороді підсмажую цибулю і перець. Наливаю туди воду і додаю сіль. Доводжу її до кипіння і викладаю туди рулетики. Закриваю кришкою і варю їх близько 15 хвилин. Посипаю паприкою і іншими спеціями, що надає особливий смак. Готові пельмені викладаю на тарілку і змащую майонезом. Відмінно також підійде сметана.