Ліниві пельмені з овочами і фаршем

Ліниві пельмені з овочами і фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шматок пельменного тесту розкладаємо на столі, припорошеній борошном. Розкачуємо тісто в тонкий прямокутний пласт.

М’ясний фарш, доповнений подрібненою цибулею і спеціями, розкладаємо тонким шаром на тестяном пласті.

Звертаємо пласт з фаршем у формі рулету.

Тепер м’ясний рулет з начинкою нарізаємо на рівні по товщині шматочки.

У каструлі або глибокій сковороді підсмажуємо на олії заморожену овочеву суміш.

На томленную овочеву подушку викладаємо ліниві пельмені.

Заливаємо кип’ячену воду, солимо. Варимо ліниві пельмені до готовності приблизно 20 хвилин.

Угощаемся на здоров’я ледачими пельменями з овочами!