Листковий пиріг з сардиной та яйцями

Листковий пиріг з сардиной і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Тісто розморозити при кімнатній температурі, не розгортаючи покласти на деко з пергаментним папером і випікати при температурі 180-200 градусів до готовності. Повинні піднятися і стати золотистого кольору.

Відварити овочі та яйця, готові коржі розрізати по верствам. З нижнього і верхнього зняти скоринку і залишити для присипки пирога.



Збираємо пиріг, кожен шар промазуємо майонезом, корж перед начинкою намазуємо, потім начинка і зверху знову корж, так краще просочиться.
Порядок викладання не має значення, як Вам зручно так і збирайте рибний пиріжок.
Все тремо на тертці, рибу розминаємо виделкою.
Я формувала в такому порядку: морква, яйця, риба, картопля. Можна зверху натерти твердий сир.


Останній шар присипаємо крихтою, можна і боки присипати, тоді точно всі здивуються, чому на столі пиріг завчасно варто.
Дати просочитися декілька годин, а краще на ніч. Приємного апетиту!