Салат-коктейль з печінкою тріски
Інгредієнти
Печінка тріски – 120 г | |
Морква – 1 шт. | |
Яйця – 2 шт. | |
Зелений горошок – 100 г | |
Майонез – 150 мл |
Салати-коктейлі, подані у красивих келихах, є, безперечно, окрасою будь-якого святкового столу. Вони відмінно підходять для романтичних ввечері. Сьогодні Вашій увазі пропоную салат з печінкою тріски, морквою, зеленим горошком і яйцем
Покроковий рецепт
1. На дно келиха викласти печінку тріски. Змастити майонезом. Взагалі ми будемо кожен шар змащувати майонезом.
2. Моркву відварити. Остудити, почистити і натерти на крупній тертці. Викласти на печінку тріски.
3. Яйця відварити круто, остудити, очистити від шкаралупи. Білки відокремити від жовтків. Білки нарізати кубиками. Вкласти на моркву.
4. Я варила зелений горошок, але можна взяти консервований, щоб заощадити час. Зелений горошок викласти на білки.
5. Його також змастити майонезом і посипати натертим жовтком.