Листковий салат-коктейль з печінкою тріски

Листковий салат-коктейль з печінкою тріски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат-коктейль з печінкою тріски

Інгредієнти

Печінка тріски – 120 г
Морква – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Зелений горошок – 100 г
Майонез – 150 мл

Як приготувати Листковий салат-коктейль з печінкою тріски

Салати-коктейлі, подані у красивих келихах, є, безперечно, окрасою будь-якого святкового столу. Вони відмінно підходять для романтичних ввечері. Сьогодні Вашій увазі пропоную салат з печінкою тріски, морквою, зеленим горошком і яйцем

Покроковий рецепт


1. На дно келиха викласти печінку тріски. Змастити майонезом. Взагалі ми будемо кожен шар змащувати майонезом.

2. Моркву відварити. Остудити, почистити і натерти на крупній тертці. Викласти на печінку тріски.

3. Яйця відварити круто, остудити, очистити від шкаралупи. Білки відокремити від жовтків. Білки нарізати кубиками. Вкласти на моркву.


4. Я варила зелений горошок, але можна взяти консервований, щоб заощадити час. Зелений горошок викласти на білки.

5. Його також змастити майонезом і посипати натертим жовтком.