Салат шпротинка – один з моїх коронних, швидких і легких салатиків. Шпроти з овочами – це дуже економний варіант смачного і ніжного салату.
Покроковий рецепт
Для того, щоб зекономити час на приготування салату, відваріть всі овочі і яйця заздалегідь. Салат готується шарами. Перший шар цибулю і риба. Подрібнюємо і викладаємо на тарілку.
Подрібнюємо відварну картоплю і мариновані огірочки. Ріжемо на дрібні кубики і викладаємо зверху.
Перед наступним шаром робимо сіточку з майонезу. Нарізаємо моркву і яйця і викладаємо наступним шаром. Зверху знову сіточка з майонезу.
Зверху посипаємо сир, який потрібно натерти на крупній тертці.
Буряк натерти на крупній тертці. Часник подрібнити і змішати з буряком. Викласти зверху і знову полити майонезом.
Залишилося тільки прикрасити наш салатик. У мене на фінішний шар пішла половина банки зеленого горошку. От і все! Фірмовий салат шпротинка готовий до вживання!