Листковий салат з солоними огірками

Листковий салат з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У складі пропонованого листкового салату, смакової тон якому задають солоні огірочки, є й інші овочі. Це – морквина і картопляні бульби. Для нашого страви вони повинні бути у відвареному вигляді. Краще заздалегідь відварити їх (до речі, варити промитий картоплю і моркву треба в «мундирі», воду приправити сіллю). Готовність овочів перевірити виделкою, потім поставити варені коренеплоди під холодну воду. Такий процес дозволить надалі очистити інгредієнти від шкірки без проблем. Відварити для пропонованого листкового салату потрібно і курячі яйця. Що стосується солоних огірків, то їх цілком можна замінити і корнішонами, на смак салату це ніяк не вплине. Для прикраси готового салату з огірками використовується консервована кукурудза. Її відсутність на момент готування цілком компенсує зелений горошок або оливки без кісточок. Коли всі інгредієнти для страви будуть підготовлені, можна починати формування салату. Такий салат зручно робити в креманках або ж використовувати спеціальне кулінарне кільце. Саме другий варіант і взятий для готування листкового салату. Так салат виглядає при подачі набагато «цікавіше», і апетитніше. Для подрібнення інгредієнтів потрібно терка, обробна дошка і ножик. Про те, в якому порядку викладати шари салату, розповідається нижче.

Покроковий рецепт