Літній салат з капустою і свіжим огірком

Літній салат з капустою і свіжим огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В основі салату – свіжа капуста, соковита і ніжна. Огірок додає літніх ароматів, а варене яйце і майонез роблять страву більш ситним.

Інгредієнти

капуста білокачанна – 0,5 кг
огірок – 2 штуки
часник – 2 зубки
яйце – 2 штуки
майонез – 3 ст. л.
масло рослинне – 1 ст. л.
сіль – о,5 ч. л.
сумах – пучку
пекучий перець чилі – 0,5 штуки
коріандр – 0,5 ч. л.
паприка – 0,25 ч. л.
зелень кінзи – 3-4 гілочки

Як приготувати Літній салат з капустою і свіжим огірком

Для цього салату добре підійде білокачанна капуста літніх сортів або пекинка. А майонез цілком можна замінити салатною заправкою з лимонного соку, рослинного масла, солі, цукру і готової гірчиці.

Покроковий рецепт

Тонко нашаткувати капусту і перетерти її з адигейської сіллю.

Додати в капусту роздавлений часник, дрібно порубаний гострий перчик і спеції: паприку, мелений коріандр і чорний перець.

Дрібно порізати огірок і порубати варені яйця.

Заправити спочатку невеликою кількістю рослинної олії, а потім майонезом і рубаною зеленню кінзи.


Подавати відразу ж, прикрасивши зеленню і дрібкою сумаха (для краси і невеликий кислинки).