В основі салату – свіжа капуста, соковита і ніжна. Огірок додає літніх ароматів, а варене яйце і майонез роблять страву більш ситним.
Інгредієнти
капуста білокачанна – 0,5 кг | |
огірок – 2 штуки | |
часник – 2 зубки | |
яйце – 2 штуки | |
майонез – 3 ст. л. | |
масло рослинне – 1 ст. л. | |
сіль – о,5 ч. л. | |
сумах – пучку | |
пекучий перець чилі – 0,5 штуки | |
коріандр – 0,5 ч. л. | |
паприка – 0,25 ч. л. | |
зелень кінзи – 3-4 гілочки |
Для цього салату добре підійде білокачанна капуста літніх сортів або пекинка. А майонез цілком можна замінити салатною заправкою з лимонного соку, рослинного масла, солі, цукру і готової гірчиці.
Покроковий рецепт
Тонко нашаткувати капусту і перетерти її з адигейської сіллю.
Додати в капусту роздавлений часник, дрібно порубаний гострий перчик і спеції: паприку, мелений коріандр і чорний перець.
Дрібно порізати огірок і порубати варені яйця.
Заправити спочатку невеликою кількістю рослинної олії, а потім майонезом і рубаною зеленню кінзи.
Подавати відразу ж, прикрасивши зеленню і дрібкою сумаха (для краси і невеликий кислинки).