Інгредієнти
Кукурудза – 5 свіжих качанів | |
Помідори черрі – 3 / 4 чашки | |
Кедрові горішки – 4 ст. л. | |
М’ята – 4 ст. л. | |
Винний червоний оцет – 2 ст. л. | |
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Сіль – | |
Мелений чорний перець – |
Як приготувати Літній салат з помідорами і кукурудзою
Інгредієнти розраховані від 4 до 6 порцій
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 325 ° F, обсмажити в ній на деку кедрові горіхи до золотистого кольору (близько 8-10 хвилин). Помити помідори черрі, нарізати на половинки. Нарізати листя м’яти.
У каструлі відварити молоду кукурудзу до м’якості (близько 3-х хвилин). Потім готову кукурудзу відразу опустити в холодну воду. Після цього зняти з кукурудзи ядра, перекласти в миску.
Всі інгредієнти змішати. Заправити олією і оцтом. Додати сіль і перець за смаком.
Салат подавати холодним або кімнатної температури. Насолоджуйтесь!