Літній салат зі свіжих овочів

Літній салат зі свіжих овочів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На сьогоднішній день самою здоровою їжею вважаються овочеві страви. До таких блюд по праву відносяться всілякі салати. Салат – холодне блюдо, яке готується з різних фруктів і овочів, таких як огірки, помідори, перець, гриби, коренеплоди, картопля, горох, боби, яблука, апельсини і багато інших. До салату, як обов’язковий атрибут, додають свіжу зелень, таку як цибуля, кріп, петрушка і так далі. Для заправки використовується, як правило, сметана, майонез, рослинна олія, оцет, лимонний сік. В різних кухнях, але по-різному додають національні приправи.

Салати подаються здебільшого до других страв, щоб підкреслити їхній смак, але іноді салат є одним з блюд. Як правило, салати готують безпосередньо перед прийомом їжі. Про рецепті приготування овочевого салату і піде мова далі.

Покроковий рецепт