Люля-кебаб з свинини в духовці

Люля-кебаб з свинини в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Люля-кебаб з свинини в духовці

Інгредієнти

Свинина – 600 гр.
Цибуля – 1 шт.
Чорний перець – ½ ч. л.
Кориця – ½ ч. л.
Мускатний горіх – ½ ч. л.
Гвоздика – ½ ч. л.
Імбир мелений – ½ ч. л.
Коріандр – ½ ч. л.
Пажитник – ½ ч. л.
Часник – 5-6 зубчиків

Як приготувати Люля-кебаб з свинини в духовці

Літо скоро закінчується, і закінчується час походів на природу. Але не варто сумувати. Адже багато страви, ті, що зазвичай готують на мангалі, можна приготувати і в духовці. Звичайно вони не будуть мати той неповторний аромат диму, але можна розстелити ковдру на підлозі, приготувати мангальне меню в духовці, влаштувати пікнік і згадати прекрасне літо. Діти будуть у захваті!

Покроковий рецепт

1. Свинину і цибулю помолоти на м’ясорубці. Видавити до них часник.

2. Додати всі спеції і добре перемішати.

3. Зліпити довгасті котлети і розкласти на змащене маслом деко. Запекти в духовці 20 хвилин.

4. Якщо хочете, щоб кебаби були більш схожі на ті, що на мангалі, то подрумяните їх під грилем.