Люля-кебаб з свинини в духовці
Інгредієнти
Свинина – 600 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Чорний перець – ½ ч. л. | |
Кориця – ½ ч. л. | |
Мускатний горіх – ½ ч. л. | |
Гвоздика – ½ ч. л. | |
Імбир мелений – ½ ч. л. | |
Коріандр – ½ ч. л. | |
Пажитник – ½ ч. л. | |
Часник – 5-6 зубчиків |
Літо скоро закінчується, і закінчується час походів на природу. Але не варто сумувати. Адже багато страви, ті, що зазвичай готують на мангалі, можна приготувати і в духовці. Звичайно вони не будуть мати той неповторний аромат диму, але можна розстелити ковдру на підлозі, приготувати мангальне меню в духовці, влаштувати пікнік і згадати прекрасне літо. Діти будуть у захваті!
Покроковий рецепт
1. Свинину і цибулю помолоти на м’ясорубці. Видавити до них часник.
2. Додати всі спеції і добре перемішати.
3. Зліпити довгасті котлети і розкласти на змащене маслом деко. Запекти в духовці 20 хвилин.
4. Якщо хочете, щоб кебаби були більш схожі на ті, що на мангалі, то подрумяните їх під грилем.