Люля-кебаб з свинини в духовці

Інгредієнти
| Свинина – 600 гр. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Чорний перець – ½ ч. л. | |
| Кориця – ½ ч. л. | |
| Мускатний горіх – ½ ч. л. | |
| Гвоздика – ½ ч. л. | |
| Імбир мелений – ½ ч. л. | |
| Коріандр – ½ ч. л. | |
| Пажитник – ½ ч. л. | |
| Часник – 5-6 зубчиків |
Літо скоро закінчується, і закінчується час походів на природу. Але не варто сумувати. Адже багато страви, ті, що зазвичай готують на мангалі, можна приготувати і в духовці. Звичайно вони не будуть мати той неповторний аромат диму, але можна розстелити ковдру на підлозі, приготувати мангальне меню в духовці, влаштувати пікнік і згадати прекрасне літо. Діти будуть у захваті!
Покроковий рецепт

1. Свинину і цибулю помолоти на м’ясорубці. Видавити до них часник.

2. Додати всі спеції і добре перемішати.

3. Зліпити довгасті котлети і розкласти на змащене маслом деко. Запекти в духовці 20 хвилин.

4. Якщо хочете, щоб кебаби були більш схожі на ті, що на мангалі, то подрумяните їх під грилем.
