Мафіни з маскарпоне і журавлиною

Мафіни з маскарпоне і журавлиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мафіни – це кекси з начинками, приготовані в формочках. Всі мафіни можна розділити на солодкі і не солодкі. Зазвичай не солодкі мафіни додають сир, овочі, рибу, ковбасу… Солодкі мафіни зустрічаються набагато частіше і в них можна додати все, що завгодно: шматочки шоколаду, цукати, насіння, фрукти, ягоди… Сьогодні пригощаю мафінами з журавлиною і сиром. Думаю, цей рецепт займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. Мафіни з маскарпоне виходять повітряні і м’які.

Покроковий рецепт