Додаємо часник або солоні огірочки, паприку або грибочки і на виході вже не просто майонез, а вишуканий соус.

Інгредієнти
| Яйце – 1 шт. | |
| масло рослинне – 150-200 мл. | |
| сіль – 0.5-1 ч. л. без гірки | |
| цукор – 0.5 ч. л. | |
| оцет – 1 ч. л. | |
| гірчиця – 1 ч. л. |
Багато способів перепробувала приготрвления майонезу, купа продуктів були переведені. Але приловчилася і знайшла для себе ідеальний варіант рецепта. Готується за 2 хвилини, завжди виходить і рятує в переддень свят. А найголовніше, Ви знаєте з чого він складається і ціна нижче магазинної.
Покроковий рецепт

Налити в банку масло, вбити яйце, тільки акуратно, воно не повинно розлитися, жовток цілий. Засипаємо сіль, цукор, гірчицю і оцет.





Опускаємо чашу блендера на яйце, повністю прикривають його. І починаємо збивати на максимальній швидкості.
Після пояления білих цівок з під блендера, починаємо водити вгору, вниз і по колу. Ретельно збиваємо, щоб не залишилося олії.



Майонез готовий, він дуже густий. Густоту формує соняшникова олія, якщо його більше, то буде густіше і навпаки.
І самі бачите не зайняло більше 2 хвилин. Після приготування можете регулювати смак сіллю, спеціями. Або зробити соус на свій смак, додаючи гриби, огірочки, зелень.
