Макарони по-флотськи найкращий вибір для повноцінного і поживного обіду або вечері
Інгредієнти
Макарони – 400 г | |
Фарш курячий – 500 г | |
Цибуля – 3 шт | |
Часник – 3-4 зуб. | |
Масло вершкове – 50 г | |
Олія соняшникова – 3 ст. л | |
Сіль і перець – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Макарони по-флотськи є самим простим і швидким стравою в приготуванні їжі. Основна складова цієї страви відварені макарони, перемішана з обсмаженою фаршем і цибулею. Дане блюдо використовувалося скрізь:у дитячих садках,шкільної та студентської їдальні, армії і флоті, піонерських таборах, поході з додаванням тушонки. Блюдо смачне, ситне і дуже економить ваші витрати. Наше сімейство обожнює макарони по-флотськи і готуємо їх досить частенько.
Покроковий рецепт
Готуємо наші продукти. Для цього необхідно всі з перерахованих інгредієнтів. Якість і фірма може не збігатися. Готувала з сходячи, що ми любимо все гостріше і жирніше, чоловіків більше, дітей немає. Беремо наш фарш(будь-який, у мене курячий) і трьох в нього одну цибулину, часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішуємо і даємо не багато настоятися.
Далі ріжемо залишилися дві цибулини кубиками. Щоб цибуля не різав очі, його краще остудити під струменем холодної води кілька хвилин. Наливаємо в сковороду олію соняшникову олію і обсмажуємо наш цибулю до золотистого кольору.
Після додаємо лук наш фарш, добре перемішуємо, як розбиваючи,він повинен бути розсипчастим, а не котлетою. Фарш повинен виділити сік, який необхідно випарувати і додати вершкове масло,тому він буде соковитіше. Закрийте кришкою.
Тим часом відварюємо макарони в підсоленій воді. Варимо хвилин, як зазначено на упаковці,в моєму випадку я варила 8 хвилин.
Коли макарони зварилися, вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте не багато постояти, потім злийте в друшляк і промийте їх під проточною водою. Готовий фарш пересипте в макарони і перемішайте. Наші макарони по-флотськи готові. Приємного апетиту!