Макарони по-флотськи з курячим фаршем

Макарони по-флотськи з курячим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Готуємо наші продукти. Для цього необхідно всі з перерахованих інгредієнтів. Якість і фірма може не збігатися. Готувала з сходячи, що ми любимо все гостріше і жирніше, чоловіків більше, дітей немає. Беремо наш фарш(будь-який, у мене курячий) і трьох в нього одну цибулину, часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішуємо і даємо не багато настоятися.

Далі ріжемо залишилися дві цибулини кубиками. Щоб цибуля не різав очі, його краще остудити під струменем холодної води кілька хвилин. Наливаємо в сковороду олію соняшникову олію і обсмажуємо наш цибулю до золотистого кольору.

Після додаємо лук наш фарш, добре перемішуємо, як розбиваючи,він повинен бути розсипчастим, а не котлетою. Фарш повинен виділити сік, який необхідно випарувати і додати вершкове масло,тому він буде соковитіше. Закрийте кришкою.

Тим часом відварюємо макарони в підсоленій воді. Варимо хвилин, як зазначено на упаковці,в моєму випадку я варила 8 хвилин.


Коли макарони зварилися, вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте не багато постояти, потім злийте в друшляк і промийте їх під проточною водою. Готовий фарш пересипте в макарони і перемішайте. Наші макарони по-флотськи готові. Приємного апетиту!