Макаронна запіканка являє собою вершково-пряну суміш з чотирма сирами, беконом, халапеньо і хрусткою начинкою. Відмінний рецепт з макаронів і сиру!
Олія оливкова;
20 грам борошна;
20 мл води;
300 грам макаронів;
спеції;
2 зубці часнику;
200 грам сиру Чеддер;
100 грам вершкового сиру;
30 грам сиру Пармезан;
50 грам голландського сиру;
2 стручка халапеньо;
100 грам панірувальних сухарів;
30 мл топленого масла;
кінза;
бекон.
1. Масло розтопити в глибокій ємності. Додайте борошно і збийте, близько 30 секунд.
2. Додайте воду і збивайте до однорідності.
3. Влийте молоко і продовжуйте збивати.
4. Макарони додайте в суміш, цибулю і часник. Доведіть до кипіння.
5. Через 8 хвилин зменшіть вогонь до мінімального і викладіть сири. Варіть до загустіння. Бекон і перець дрібно нарубаєте і додайте в масу.
6. Духова шафа прогрійте до 200 градусів.
7. У середньої ємності змішайте панірувальні сухарі, сир пармезан і масло. Рівномірно викладіть суміш на макарони.
8. Поставте в духову шафу на десять хвилин. При подачі на стіл прикрасьте кінзою і беконом.