Малокалорійні бурякові кульки з горіхами для фуршету

Малокалорійні бурякові кульки з горіхами для фуршету – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солодкі кульки, приготовані з буряка з горіхами і чорносливом, можна подавати як солодкої закуски до фуршетного столу.

Інгредієнти

чорнослив без кісточок великий – 70 г
варена буряк – 250-300 г
обсмажені мигдальні горіхи – 50 г
льняна мука – 50 г
сіль харчова – щіпка
рідкий мед квітковий – 30 г

Як приготувати Малокалорійні бурякові кульки з горіхами для фуршету

Мигдальні горіхи для таких цукерок занадто сильно подрібнити не варто, крім того, якщо не вдалося знайти для цієї закуски чорнослив, то його можна запросто замінити родзинками.

Покроковий рецепт

Процес приготування:
Почистити і дрібно натерти варений буряк. Після цього надіслати терту бурякову масу в якусь вільну миску, додати лляну борошно.

Промити в теплій чистій воді чорнослив, потім відправити його в окремий посуд і подрібнити блендером. Після цього надіслати подрібнені сухофрукти в ємність з буряком.

Додати в цю ж посуд квітковий мед, добре перемішати інгредієнти.

Скачати з отриманої густої маси невеликі кульки, після цього приготувати панірування з мигдалевих горіхів.

Дрібно порубати обсмажені мигдальні горіхи, попередньо очищені від лушпиння, обваляти в горіховій паніровці всі бурякові солодкі кульки.

Перекласти бурякові кульки в горіховій паніровці на блюдо, відправити їх у холодильник на півтори години, потім подавати їх до фуршетного столу.