Десерт в банку – це кухня в стилі фьюжн. Щось нове і незвичайне для вас і ваших гостей. Відтворити страва досить швидко, володіє унікальним смаком і ароматом. Рекомендуємо почати приготування з підготовки продуктів.
200 грам м’якоті манго;
150 грам м’якоті кокоса;
30 грам гранолы;
пакетик желатину (агар-агару);
стакан яблучного фрешу.
1. Наріжте м’якоть манго невеликими шматочками.
2. В яблучному соку розчиніть агар-агар. На дно банки покладіть манговую м’якоть. Залийте її підготовленим агар-агаром з яблучним соком. Поставте застигати на холод.
3. Тим часом підготуйте м’якоть кокоса. Частина кокоса натріть на дрібній тертці, а решту – наріжте тонкими слайсами.
4. Додайте до м’якоті гранолу і добре перемішайте. Викладіть на желе з манго кокосову масу і подавайте, прикрасивши слайсами до столу.