Деякі жінки відмовляються готувати своєї сім’ї манну кашу, так як вважають, що не впораються з приготуванням такої страви. Дійсно, в деяких випадках каша з манної крупи стає густою, або дуже рідкою, в ній нерідко трапляються грудки.
Тим господиням, яку хотіли б приготувати смачну і пишну манну кашу без грудочок, рекомендується скористатися мультиварка.
Інгредієнти:
– коричневий цукровий пісок (23 р);
– ківі (одна штука);
– молоко нежирне (340 мл);
– гімалайська сіль харчова (за смаком);
– свіжозаморожена малина (120 г);
– несолоне масло вершкове розм’якшене (12 м);
– манна крупа (280 г).
Процес приготування:
У ємність мультиварочного пристрою влити достатню кількість молока, прогріти його в режимі «Варка на пару під кришкою.
Як тільки молоко почне кипіти, насипати в каструлю коричневий цукровий пісок, а також сіль, додати манну крупу, швидко перемішати все, потім довести кашу до кипіння. Додати достатня кількість вершкового масла, перемішати манну кашу ще раз, накрити кришкою, дочекатися, коли вона знову почне кипіти. Після цього відключити мультиварку, залишити манну кашу під кришкою на п’ятнадцять хвилин, потім почистити і нарізати невеликими шматочками ківі, відправити цей нарізаний плід в мультиварку, насипати малину. Перемішати манну кашу з малиною і ківі, потім подавати в теплому вигляді.