Манні міні-пудинги

Манні міні-пудинги – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисний, смачний і оригінальний сніданок для всієї родини

Інгредієнти

молоко – 1 стакан
манка – 3 ст. л.
ванілін – 1 упаковка
родзинки – жменя
цукор – 1 ч. л.

Як приготувати Манні міні-пудинги

У манної каші дуже мало шанувальників. Горезвісні грудочки псують апетит не тільки малюкам, але і їх батькам. А адже манка багата різноманітними сполуками і мікроелементами, що надають благотворний вплив на весь організму.
Дорослі, розуміючи всю користь каші для здоров’я, іноді, без особливого задоволення, включають її в свій раціон. А от змусити дитину з’їсти ложку манки – завдання не з легких. Замість звичайної каші, можна приготувати легкий і корисний сніданок – манний пудинг.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти

1. Необхідно ретельно промити родзинки, потім залити його окропом для розпарювання.

2. Молоко закип’ятити і, не знімаючи з вогню, акуратно всипати в нього крупу. Перемішувати потрібно дуже ретельно, використовуючи віночок, щоб в каші не утворилися грудочки.

3. Каша практично готова. На цьому етапі треба додати цукор і ванілін, довести манку до повної готовності.

4. Воду з родзинок потрібно злити, ягоди просушити рушником і висипати в кашу.

5. Готову суміш розкласти по формочках для кексів і прибрати в холодильник для застигання.

6. Перед вживанням полити згущеним молоком.
Такий десерт можна приготувати ввечері, щоб вранці насолодитися солодким і корисним сніданком.