Беремо яйце, кефір і цукор, все ретельно перемішуємо і тонкою цівкою, не припиняючи помішувати, всипаємо манну крупу, так щоб не утворилося грудочок і була однорідна маса. Потім залишаємо суміш настоюватися при кімнатній температурі 1-1,5 години, щоб манка “набухла”.
Маргарин растопляем до рідкого стану (я зазвичай роблю це в мікрохвильовці) і додаємо до маси з манки. Також додаємо залишилися інгредієнти: соду, борошно. Все ще раз ретельно перемішати. Заливаємо тісто в змащену маслом або викладеної папером для випічки форму. Відправляємо в духовку нагріту до 180-200 градусів на 30-40 хвилин.
Перевіряємо корж дерев’яною зубочисткою, якщо вона суха, значить все готово. Я посипала його цукровою пудрою, а середину промазала тонким шаром меду.