Манти з мясом і картоплею на сковороді

Манти з мясом і картоплею на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Манти на сковороді, одна з наших улюблених страв, виходить на багато чим соковитіше, манти на пару

Покроковий рецепт

Беремо теплу кип’ячену воду, додаємо сіль, борошно і яйце.Замішуємо тісто

Робимо начинку. М’ясо нарізаємо дрібними кубиками, також картоплю і цибулю, додаємо сіль, перець. Все перемішуємо.

Ліпимо манти, як зазвичай ви це робите.

Ставимо Сковороду на вогонь, додаємо трохи олії, поміщаємо туди наші манти і заливаємо кип’яченою водою, приблизно так щоб підлога манта було закрито, закриваємо кришкою, залишаємо на 15-20 хвилин.

По закінченню часу, викладаємо манти на тарілку. Присипаємо рубаним кропом. Приємного апетиту!