Маринована щука з цибулею і спеціями

Маринована щука з цибулею і спеціями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно вимити щучі тушки, ретельно очистити від нутрощів, луски, хвоста і голови. Промити рибну тушку і нарізати на невеликі стейки. Нарізану щуку ретельно натерти сіллю і перцем, залишити на 4 години на холод для маринування. За цей час риба втягне в себе стільки солі, скільки треба. Важливо, натерти кожен шматочок риби соляної суміш, не пропускаючи ні одного боку.

Залити промаринованную рибу оцтом 6% так, щоб він повністю покрив шматочки щуки. Залишити продукт в оцті ще на чотири години.

Подрібнити на тонкі півкільця цибулину. Пряний овоч додасть рибі цікавий аромат і пікантний смак.

Помістити цибулю в банку. Всипати роздавлені горошинки перцю, цукор і прянощі за смаком. Не зайвою буде суміш перців, розмарин або чебрець.

Помістити в банку промаринованную в солі і оцті щуку, гарненько протрясти з цибулею, влити рослинне масло оливи або соняшника і відправити щуку в холодильник – настоятися. Процес маринування займе не більше доби.

Смачна і ароматна маринована щука готова! Пряну і пікантну рику можна подавати до столу.

Ідеальний баланс кислинки і солі, легка солодкість і яскравий аромат спецій – ідеальна закуска для святкового столу!