Маринована смажена сьомга

Маринована смажена сьомга – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Імбир – 1 ст. л.
Соєвий соус – 4 ст. л.
Мед – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Сік лайма – сік 1/2 лайма
Рослинне масло – 1 ст. л.
Кунжутне насіння – 1-2 ч. л.
Червона риба – 3 шт. (сьомга або форель)

Як приготувати Маринована смажена сьомга

Покроковий рецепт

Змішайте в мисці імбир, соєвий соус, мед, сіль і перець. Додайте сік половинки лайма.

В приготованому розчині замочіть рибу на 30 хвилин (іноді перевертаючи).

Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте сьомгу з одного боку (3 хвилини).

І з іншого боку (3 хвилини). Навіть якщо риба рожева, вимкніть вогонь, вона «дійде» сама. В іншому випадку, ви її просто пересушите.

Готову сьомгу викладіть на блюдо, злегка присипавши обсмаженими кунжутним насінням. Подавайте рибу з салатом, прикрасивши страву гуртками лайма. Приємного апетиту!