
Інгредієнти
| Імбир – 1 ст. л. | |
| Соєвий соус – 4 ст. л. | |
| Мед – 2 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сік лайма – сік 1/2 лайма | |
| Рослинне масло – 1 ст. л. | |
| Кунжутне насіння – 1-2 ч. л. | |
| Червона риба – 3 шт. (сьомга або форель) |
Як приготувати Маринована смажена сьомга
Покроковий рецепт

Змішайте в мисці імбир, соєвий соус, мед, сіль і перець. Додайте сік половинки лайма.

В приготованому розчині замочіть рибу на 30 хвилин (іноді перевертаючи).

Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте сьомгу з одного боку (3 хвилини).

І з іншого боку (3 хвилини). Навіть якщо риба рожева, вимкніть вогонь, вона «дійде» сама. В іншому випадку, ви її просто пересушите.

Готову сьомгу викладіть на блюдо, злегка присипавши обсмаженими кунжутним насінням. Подавайте рибу з салатом, прикрасивши страву гуртками лайма. Приємного апетиту!
