Мариновані кабачки

Мариновані кабачки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі інгредієнти добре помити і порізати: кабачки (шайбами), часник (цілі зубчики), болгарський перець (на 4 частини), ріпчасту цибулю (на 4-6 частин), моркву.

Кріп (парасольки), петрушку, селеру, хрін, помити. Червоний перець помити, нарізати кільцями.

Розкласти по банках зелень, потім покласти кабачки, четвертинки цибулі, моркву, болгарський перець…

Зварити маринад. Воду закип’ятити додати лавровий лист, перець горошок, сіль, цукор, оцет (9 склянок води вистачає на 4-5 шт. 1 літрових-800граммовых банок).

Киплячим маринадом залити кабачки в банку, закрити кришкою.

Стерилізувати 10 хв.

Стерилізувати 10 хвилин.

Банки поставити догори головою (на кришку), таки чином перевіривши герметичність кришки.