Пікантні мариновані кабачки в томатному соусі По – швидкому
Витрата продуктів на 7 літрових банок
Витрата продуктів на 7 літрових банок
Таке блюдо, як лечо, запозичене нами з народної кухні Угорщини
Із зазначеної кількості інгредієнтів, приблизно, виходить 4 літрових банки консервованих солоних кабачків
Смачна і ніжна, дуже приємна на смак, кабачкова ікра
На відміну від традиційного рецепту, тут потрібно дуже мало вашої присутності
Ікра приготована за цим рецептом , схожа на магазинну, з тією лише різницею що вона виходить зернистою
Ікра чорна, ікра червона, ікра заморська, кабачкова! І правда, ні чим не поступається таким делікатесів!
Пропонуємо вам поповнити колекцію рецептів зимових заготовок смачною ікрою, яка готується з кабачків і моркви
Кабачкова ікра "По-волжски" готується з свіжих і доступних сезонних овочів, володіє корисними властивостями і не затримується ні на столі, ні на полицях із запасами
Хочете урізноманітнити своє зимове меню? Спробуйте приготувати варення з кабачків і не дивуйтеся, просто спробуйте, вам сподобається!