Мариновані помідори в солодкій заливці

Мариновані помідори в солодкій заливці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт не складний,томати виходять смачними.Можна в такий заливці робити овочеві асорті.

Інгредієнти

томати – 0, 5 кг
перець солодкий – 1 шт
морква – 1 шт
цибуля ріпчаста – 2 шт
ческно – 2 зубчики
сіль – 3.3 чайних ложки
цукор – 3.3 столових ложки
лимон. кислота – 0,5 чайної ложки
лавровий лист – 1 шт
гвоздика – 1 шт
перець горошком – 2 шт
насіння кропу – 1 щіпка
вода – 1.1 л

Як приготувати Мариновані помідори в солодкій заливці

В цьому маринаді виходять дуже смачні помідори і асорті з овочів.У банки до томатів можна покласти кабачки,цвітну капусту,огірки.Всі овочі виходять дуже смачними,навіть цибулю і часник.Всі пропорції дані на банку 1,5 літра. Я робила відразу дві баночки тому дані фотографії відразу двох баночок.

Покроковий рецепт


Ретельно вимиємо помідори,у мене два сорти,чорний мавр і просто дрібні червоні.Я роблю дві баночки відразу.

Вимиємо, почистимо і поріжемо солодкий перець і моркву.

Почистимо і вимиємо ріпчасту цибулю і часник, в мене цибулю сорту сімейка тому дрібний.Можна використовувати звичайний ріпчаста,тільки розрізати його на четвертинки.

Всі овочі кладемо в простерилізовані банки.


Банки заливаємо окропом і накриваємо простерилизованными кришками.Залишаємо на 10 хвилин.Потім воду зливаємо в каструлю, доводимо до кипіння і знову заливаємо і залишаємо овочі овочі на 10 хвилин.

Потім робимо останню заливку.Воду з овочів знову зливаємо в каструлю,додаємо насіння кропу, перець горошком,гвоздику,лавровий лист, кип’ятимо хвилин 10,додаємо сіль,цукор ,лимонну кислоту,даємо прокипіти і заливаємо в банки під саме горлечко,відразу ж закатуємо.Я ставлю перевернутими на кришки під ковдру., поки не охолонуть.Ну ось і все помідори готові.