Мариновані свинячі реберця запечені в духовці

Мариновані свинячі реберця запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ріпчасту цибулю почистити, порізати півкільцями.

Реберця скласти в миску. Туди ж покласти цибулю, перець горошком. Додати соєвий соус. Солити не треба, так як соєвий соус і так солоний.

Налити винний оцет (будь-який, який вам подобається)

Маринувати 2 години

Накрити все тарілкою і маринувати м’ясо 2 години. Якщо додати побільше винного оцту, то можна маринувати кілька хвилин.

Запікати до готовності

Викласти все на деко і залити маринадом, в якому вони вымачивались, зверху посипати цибулею з маринаду. Реберця запікати в духовці до тих пір, поки маринад випаруватися наполовину (200 С) . Після цього вогонь зменшити на половину. Запікати до готовності.

Подавати до столу краще відразу з духовки.
Вони будуть ніжними і соковитими.
Приємного апетиту!