Покроковий рецепт
Консервований ананас нарізати кубиками. Обсмажити на сковороді з 1 ст. л. олії (близько 3-х хвилин). Зняти з вогню, викласти на тарілку.
Червоний і жовтий перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Закинути в ту ж сковорідку, додавши 1 ст. л. масла. Закинути слідом квасолю, залити бульйоном, посолити. Тушкувати до готовності овочів (рідина повинна випаруватися).
Філе індички посолити, поперчити. Обсмажити на рослинному маслі (1 ст. л.) з обох сторін.
Медальйони індички закинути до овочів додати смажені ананаси, заправити соєвим соусом, перемішати. Всі розігріти (2-5 хвилин).
Розкласти блюдо порційно на тарілки. Приємного апетиту!