Медовий курча з лаймом, в духовці

Медовий курча з лаймом, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Тушку курчати необхідно розрізати на дві частини. Приправити спеціями і прованськими травами.

2. Лайм розрізати на дві половинки. З однієї половини віджати сік.

3. Змішати сік з білим вином.

4. Цибулю дрібно нарізати.

5. Прогріти духовку до високої температури (180-200 С).

6. Викласти курчати на деко. Полити заправкою з соку і вина.

7. Мед розтопити на водяній бані. Додати гірчицю і спеції. Злегка збити і змастити масою курчати.

8. Залишилася половинку лайма нарізати тонкими кільцями-півкільцями. Викласти поруч із м’ясом птиці і відправити випікати страву на одну годину при середній температурі. Перед подачею присипати зеленню.