Приготування займає 3 години, але результат вартий того. Якщо Ви хочете приготувати великий торт, тоді сміливо множте всі інгредієнти на два.
Інгредієнти
Мед – 150гр | |
Масло – 300 гр | |
Борошно – 600гр | |
Яйце – 3шт | |
Цукор – 200гр | |
Варена згущене молоко – 1 б. | |
Масло – 150г | |
Сода – 1 ч. л. |
Медовий торт – це смак дитинства. Коли всі пекли торти, а не купували в магазині. Жодного застілля не обходилося без десерту. А медовий торт вважався одним із самих смачних.
Покроковий рецепт
Першим етапом, необхідно змішати віночком яйця і цукор. Розтоплюємо масло. Потім розтоплює мед. Мед обов’язково беремо натуральний, і не даємо йому закипіти, додаємо соду. Відбувається гасіння. Додаємо мед, масло в яйця. Все ретельно перемішуємо.
Починаємо поступово додавати борошно, як тільки консистенція загусне, перекладаємо на стіл. Вимішуємо тісто. Тісто має вийде еластичне, трохи прилипати до рук. Розкачуємо в ковбаску, і ділимо на рівні частини. В холодильник прибирати не треба, накриваємо харчовою плівкою, і починаємо готувати коржі.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Кладемо папір для випічки, на неї тісто розкочуємо. Беремо тарілочку, діаметром яким буде наш торт. Обрізаємо зайве. Коржі випікати 5-7 хвилин. Поки готується один корж, готуємо наступний.
Готуємо крем.Масло і згущене молоко перемішати, а потім ретельно промазати кожен корж. Коржі повинні бути теплими.
Один корж розмолоти в блендері, і обсипати їм торт для прикраси. Прибрати в холодильник. Торт повинен просочитися. В кращому разі, не менше доби.