Медовий торт

Медовий торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Медовий торт – це смак дитинства. Коли всі пекли торти, а не купували в магазині. Жодного застілля не обходилося без десерту. А медовий торт вважався одним із самих смачних.

Покроковий рецепт

Першим етапом, необхідно змішати віночком яйця і цукор. Розтоплюємо масло. Потім розтоплює мед. Мед обов’язково беремо натуральний, і не даємо йому закипіти, додаємо соду. Відбувається гасіння. Додаємо мед, масло в яйця. Все ретельно перемішуємо.

Починаємо поступово додавати борошно, як тільки консистенція загусне, перекладаємо на стіл. Вимішуємо тісто. Тісто має вийде еластичне, трохи прилипати до рук. Розкачуємо в ковбаску, і ділимо на рівні частини. В холодильник прибирати не треба, накриваємо харчовою плівкою, і починаємо готувати коржі.

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Кладемо папір для випічки, на неї тісто розкочуємо. Беремо тарілочку, діаметром яким буде наш торт. Обрізаємо зайве. Коржі випікати 5-7 хвилин. Поки готується один корж, готуємо наступний.

Готуємо крем.Масло і згущене молоко перемішати, а потім ретельно промазати кожен корж. Коржі повинні бути теплими.

Один корж розмолоти в блендері, і обсипати їм торт для прикраси. Прибрати в холодильник. Торт повинен просочитися. В кращому разі, не менше доби.