Стир-фрай — популярний спосіб приготування страв, обсмажування продуктів у сковороді на сильному вогні.
Інгредієнти
тунець – 200 г | |
мед – 2 ложки | |
соєвий соус – 2 ложки | |
часник – 1 зуб | |
морква – 150 г | |
брокколі – 150 г | |
стручковий горошок – 150 г | |
зелена цибуля – кілька пір’я | |
гострий бобовий соус – 30 г | |
сіль, спеції – за смаком та бажанням |
Купили сковороду вок, але не знаєте, як приготувати на ній продукти правильно?! Представлений рецепт дозволить всього за 15 хвилин відтворити страву високої кухні.
Покроковий рецепт
1. Цибулю дрібно поріжте відкладіть в сторону.
2. Тунець промийте, приправити сумішшю спецій, меду і соєвого соусу. Обсмажте на сильному вогні на олії по 3 хвилини з кожного боку.Зніміть з вогню, розламайте на шматочки.
3. На вок викладіть овочі, заправте їх часником, посоліть, якщо це необхідно. Через тридцять секунд додайте китайський соус. Смажте до готовності овочів.
4. Додайте рибу до овочів, перемішайте, тушкуйте 2 хвилини.
5. Викладіть на тарілку овочі та рибу. Посипте зверху дрібно порізаною цибулею. Приємного апетиту!