Мексиканські чіпси Начос

Мексиканські чіпси Начос – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мексиканська, гостра закуска з кукурудзяного борошна, яка підійде до будь-яких страв і напоїв!

Покроковий рецепт

Готуємо інгредієнти. Кукурудзяне борошно, оливкова олія, перець Чилі. З спецій – сіль, перець, паприка, базилік, орегано. Але тут ви можете керуватися своїми уподобаннями, і додати ті прянощі, які вам найбільше до смаку.

Змішуємо кукурудзяне борошно з водою, оливковою олією і спеціями, гарненько замішуємо до однорідного стану. Відрізаємо третину перцю Чилі дуже дрібно нарізаємо і змішуємо з тестом.

Накриваємо деко пергаментним папером і викладаємо на нього наше тісто. Починаємо розрівнювати по листу, до формування коржі товщиною не більше 1-2 мм.


Нарізаємо наші майбутні чіпси, в будь-яку форму, яка вам подобається. Класичною вважається трикутник. Розігріваємо духовку та 180 °C і ставимо на 15 хвилин.

Дістаємо подрумянившиеся чіпси з духовки і подаємо до столу. “Начос” ідеально поєднуються з будь-якими соусами, особливо з соусом “Сальса”, кисло – солодким або гірчичним. Приємного Вам апетиту!