Мексиканський салат з квасолею, авокадо і черрі

Мексиканський салат з квасолею, авокадо і черрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, можна приготувати не складний квасолевий мексиканський салат з «цікавою» заправкою.

Покроковий рецепт

У салатник викласти консервовану квасолю та кукурудзу, попередньо злив всю рідину.

Потім нашаткувати тоненькими півкільцями очищений цибулю, викласти його в піалу або миску невеликого розміру. Влити половину порції столового оцту і залишити цибулька маринуватися. Через десять хвилин віджати цибулю і перекласти його в салатник, додати трохи солі.

У очищеного авокадо видалити кісточку, потім нарізати невеликими кубиками м’якоть.

Помідори черрі, помити, нарізати навпіл, перекласти в салатник.

Солодкий перець почистити, видалити плодоніжку і насіння, порізати соломкою, перекласти в салатник.

Після цього можна приготувати спеціальну заправку. В окремій невеликій мисочці з’єднати оливкову олію, а також сіль, гірчицю і залишився оцет. Додати дрібно порізану кінзу. Перемішати інгредієнти.

Приготованою заправкою полити салат, гарненько перемішати. При необхідності досолити. Подавати до столу. Приємного апетиту!