Мигдальне божественне печиво, з часточками лимона, ось що потрібно взимку! Просто здорово «йде» за чашкою гарячого ароматного чаю в зимову холоднечу. Мелений мигдаль надає печінкою надзвичайний смак і робить печиво розсипчастим і пухким. Часточки лимона додають невелику кислинку печінкою, а зажареный зверху цукор балансує смак випічки.
Звичайно, можна мигдаль можна замінити іншими перемеленими горішками, але це буде вже зовсім інша пісня…
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить приблизно 15-18 печива. Якщо ви хочете почастувати своїх гостей такими пахучими печеньками, сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів 2 рази. Будьте впевнені, такі печеньки не пропадуть, так і гості будуть просити добавки ;-). До того ж, таке печиво і не соромно зробити в подарунок, наприклад, своїй улюбленій бабусі, загорнувши його в красиву прозорий папір і підв’язавши ажурною стрічкою…