Мигдальний пісний соус

Мигдальний пісний соус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вода кипяченная – 160 мл
Лимонний сік – 25 мл
Часник – 2 зубчики
Мигдаль – 1 стакан
Петрушка сушена – 1,5 чайних ложки
Кріп сушений – 0,5 чайної ложки

Як приготувати Мигдальний пісний соус

Мигдальний соус може служити як в якості самостійної закуски, так і заправки для інших різних страв. Основним інгредієнтом цього соусу є давно оброблювана людиною культура мигдаль. Він збагачений численними поживними і корисними речовинами, такими як рослинний білок, вітаміни В, Е, кальцій, фосфор, магній і інші мікроелементи.

Найчастіше мигдальне заправку подають разом з запеченою картоплею або макаронними виробами, однак, якщо ви хочете спробувати незвичайне поєднання смаків, тоді використовуйте його в якості соусу для суші.

Покроковий рецепт