Вода кипяченная – 160 мл | |
Лимонний сік – 25 мл | |
Часник – 2 зубчики | |
Мигдаль – 1 стакан | |
Петрушка сушена – 1,5 чайних ложки | |
Кріп сушений – 0,5 чайної ложки |
Як приготувати Мигдальний пісний соус
Мигдальний соус може служити як в якості самостійної закуски, так і заправки для інших різних страв. Основним інгредієнтом цього соусу є давно оброблювана людиною культура мигдаль. Він збагачений численними поживними і корисними речовинами, такими як рослинний білок, вітаміни В, Е, кальцій, фосфор, магній і інші мікроелементи.
Найчастіше мигдальне заправку подають разом з запеченою картоплею або макаронними виробами, однак, якщо ви хочете спробувати незвичайне поєднання смаків, тоді використовуйте його в якості соусу для суші.