Міні-бутерброди – Божа корівка

Міні-бутерброди – Божа корівка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Кожен крекер змастити вершковим сиром (приблизно йде по 1 чайній ложці). Це будуть «квіточки» для «сонечка». Відкласти змащені крекери поки в сторону.

(Якщо ви використовуєте сир без добавок, раджу додати січену зелень, буде пікантніше і цікавіше смак. Можна додати трохи давленого часничку).

Помідори черрі розрізати навпіл. Кожну половинку гострим ножем розрізати на 2/3 по центру (не дорізуючи до кінця!). «Крильця сонечка» злегка розсунути.

Маслини підрізати на 1/3, вийде «голова божої корівки».

Залишки маслин дрібно порубати ножем (чим дрібніше, тим краще). Додати кілька крапель рослинної олії, для зв’язки, перемішати.

Зібрати канапе.
На крекер з сиром викласти помідор черрі. У підстави помідора розмістити маслину. У маслину вставити «вусики» (ними можуть бути маленькі пір’я зеленого лука, гілочки кропу…). Дрібно порізаними маслинами, за допомогою невеликого ножа або зубочистки, зробити цятки на «сонечка». Цей самий копіткий процес, наберіться терпіння.

На плоску тарілку викласти листя салату.
На «галявину» висадити «квіточки з сонечками».
Незвичайна, смачна закуска для святкового столу готова! Всі гості, особливо маленькі непосиди, будуть у захваті! Веселого свята і приємного апетиту!

День народження буває лише раз у році, і кожен раз хочеться, щоб свято запам’яталося і маленьким діткам, і дорослі були задоволені. Святковий стіл – не виняток. Завжди хочеться приготувати своєму малюкові що-небудь особливе.