Міні-омлет, запечений з овочами

Міні-омлет, запечений з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Міні-омлетики відмінно підійдуть як в якості перекусу, так і в якості повноцінного прийому їжі.

Інгредієнти

Куряче яйце – 2 шт
Молоко – 40 мл
Перець болгарський (жовтий) – 50 гр
Помідори – 30 гр
Цвітна капуста – 10 гр
Брокколі – 20 гр
Сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Міні-омлет, запечений з овочами

Страва готується дуже легко і швидко, а виходить дуже апетитним і поживним. Можна приготувати на сніданок, або в якості легкого вечері, або використовувати в якості перекусу протягом дня завдяки маленькому розміру.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти. Овочі можна вибрати будь-які на свій смак, у мене це були: половинка болгарського перцю, парочка помідорок-черрі, трохи цвітної капусти та брокколі.

З допомогою віночка збиваємо і змішуємо з молоком яйця. Додаємо сіль і спеції за смаком.

Нарізаємо невеликими кубиками перець.

Аналогічним чином нарізаємо помідори.

Цвітну капусту і броколі розбираємо на невеликі суцвіття.

Додати нарізані овочі, яйця і все ретельно перемішати.


Готову суміш розлити в силіконові форми для кексу і помістити в розігріту до 170 градусів духовку.

Запікати в духовці до готовності, приблизно 30 хвилин. Після дістати з формочок і можна подавати. При бажанні перед подачею можна трохи посипати тертим сиром. Приємного апетиту!