Міні-омлетики відмінно підійдуть як в якості перекусу, так і в якості повноцінного прийому їжі.
Інгредієнти
Куряче яйце – 2 шт | |
Молоко – 40 мл | |
Перець болгарський (жовтий) – 50 гр | |
Помідори – 30 гр | |
Цвітна капуста – 10 гр | |
Брокколі – 20 гр | |
Сіль, спеції – за смаком |
Страва готується дуже легко і швидко, а виходить дуже апетитним і поживним. Можна приготувати на сніданок, або в якості легкого вечері, або використовувати в якості перекусу протягом дня завдяки маленькому розміру.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти. Овочі можна вибрати будь-які на свій смак, у мене це були: половинка болгарського перцю, парочка помідорок-черрі, трохи цвітної капусти та брокколі.
З допомогою віночка збиваємо і змішуємо з молоком яйця. Додаємо сіль і спеції за смаком.
Нарізаємо невеликими кубиками перець.
Аналогічним чином нарізаємо помідори.
Цвітну капусту і броколі розбираємо на невеликі суцвіття.
Додати нарізані овочі, яйця і все ретельно перемішати.
Готову суміш розлити в силіконові форми для кексу і помістити в розігріту до 170 градусів духовку.
Запікати в духовці до готовності, приблизно 30 хвилин. Після дістати з формочок і можна подавати. При бажанні перед подачею можна трохи посипати тертим сиром. Приємного апетиту!