Приготування цього блюдо досить просте. Головне купити тісто. Звичайно, приготувати листкове тісто можна і в домашніх умовах, але це дуже трудомісткий процес. Магазинне листкове дріжджове тісто не поступається за якістю домашньому. Тому я купую тісто в магазині. Сосиски я взяла двох видів, дитячі та копчені. Кетчуп абсолютно будь-який.
Отже, беремо лист тіста, розрізаємо на 4 смужки. Кожну смужку злегка розкочуємо качалкою.
У кожну смужку по спіралі заварачиваем сосиски.
кожну сосиску в тісті розрізаємо на 4 пенечка. Отримуємо міні заготовки.
Кожну заготовку злегка змащуємо кетчупом. Ставимо форму в духовку і випікаємо закуску 15 хвилин при температурі 160 градусів.
Охолоджуємо.Страва готова!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!