Минтай, тушкований з морквою

Минтай, тушкований з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тушку риби очистити від плавників, порізати шматками до 3-4 див. Викласти у високу сковороду або сотейник. Залити водою.
Поставити на вогонь близько 45 градусів.


Додати лавровий лист, посолити, поперчити.
Через хвилин 10-15 хвилин акуратно переверніть шматочки риби. Посипте розмарином і накрийте кришкою.


Тим часом, на середній тертці готуємо морква, шаткуємо цибулю.
Морква викладаємо на сковороду, додаємо кілька ложок бульйону з-під риби або столову ложку рослинної олії. Сама я роблю на бульйоні. Ставимо на середній вогонь, постійно помішуючи.


Можна додати кілька крапель лимонного соку або кислоти в рибу і моркву. Додаємо цибулю до моркви. Не забуваємо помішувати!!! Інакше цибулю швидко може пригоріти!

Як тільки цибуля придбав золотистий колір наша заправка готова!!!

Викладає на тарілку кілька шматочків риби, зверху додаємо заправку!!!
Це базовий варіант гасіння риби минтай!!!