Минтай в клярі – смачно, корисно, швидко

Минтай в клярі – смачно, корисно, швидко – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти. Свіжоморожене філе минтая розморозити, помити і порізати на порційні шматочки. Можна використовувати тушку минтая, з нею проробити ті ж самі маніпуляції. М’якоть все ж, практичніше, так як взагалі не має кісток. Взяти дрібку солі і рівномірно розподілити по всім кусочкам.

Тепер приготуємо тісто, для цього потрібно вбити в тарілку 2 яйця і добре розмішати до однорідної консистенції. Додаємо сіль, молоко, борошно і ще раз добре перемішуємо. Додаємо щіпку меленого перцю і готово.

Для обжарювання рибного м’яса, потрібна мука і тісто. Спочатку поставимо сковороду на вогонь і наллємо соняшникової (можна оливкової) олії. Філе спочатку потрібно обваляти в борошні – струсити, потім повністю змочити у клярі і викладати на розігріту сковорідку, обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Подрумяненное філе потрібно викласти на серветку, вона вбере зайвий жир. Якщо ви любите цибулю, можна порізати півкільцями половину цибулини, обсмажити на середньому вогні до легкого рум’янцю і злегка посипати шматочки готової риби.

Після цього можна починати трапезу, отримуючи задоволення від смачної страви.