Інгредієнти для начинки беруться в рівних частках. Печуться млинці на молоці.
Інгредієнти
морква – 2 шт | |
цибуля – 2 шт | |
яйце – 2 шт | |
сир твердий – 100 грам | |
молоко – 500 мл | |
борошно – 1,5 склянки | |
яйце – 1 шт | |
сіль, цукор – за смаком |
Млинці з начинкою можна приготувати як друге блюдо або як закуску. Єдиний мінус – це час їх приготування. Але іноді можна побалувати себе і рідних. Млинці за цим рецептом виходять дуже смачними.
Покроковий рецепт
Для початку приготуємо начинку для наших млинців. Для цього чистимо цибулю і моркву. Цибулю дрібно ріжемо, моркву – на крупній тертці. Пасеруємо на рослинній олії.
Варені яйця дрібно рубаємо і додаємо до цибулі і моркви.
Сир натираємо на крупній тертці і додаємо до решти інгредієнтів. Все перемішуємо.
Коли начинка готова, можна приступати до приготування млинців. У миску наливаємо молоко, можна використовувати сироватку. Потихеньку додаємо в молоко борошно і ретельно перемішуємо. Потім додаємо яйце, цукор і сіль. Ретельно перемішуємо вінчиком. Випікаємо млинці.
На готові млинці викладаємо ложкою начинку, загортаємо конвертиком або як вам більше подобається. Подаємо теплими. Приємного апетиту.